مجموعه : داروساز
پزشک : دکتر محمد بقایی دکتر محمد بقایی
آیا می دانید چگونه موهیتان را شامپو کنید

چگونه موهایمان را شامپو کنیم

    1-  اولین قدم برای آغاز شستشوی صحیح قرار گیری صحیح در زیر دوش آب است به نحوی که آب مستقیما بر روی سرتان ریخته شود .

حال باید انگشتان خود را وارد حجم مو نموده تا از انتشار کامل آب در بین موهایتان اطمینان حاصل نمائید در ضمن باید از نفوذ آب به کف سرتان نیز کاملا مطمئن شوید. اگر موهایتان مقاوم به آب باشد و یا بسیار آلوده به کثافات و چربی، روغن ویا ژل و دیگر عوامل حالت دهنده موی سر باشد گاهی از اوقات ممکن است کف سر، آب را جذب ننموده و فقط ظاهری مرطوب داشته باشد .

2-  آبی را که استفاده می نمائید بهتر است تا حد ممکن گرم باشد زیرا آب گرم سبب باز شدن موقتی لایه های کوتیکول (سطحی ترین لایه موی سر) می گردد و این امکان را فراهم می نماید تا مواد اولیه و فعال موجود در شامپو بهتر و موثر تر عمل نمایند  ،در این حال هرگز آب را از روی سرتان  نچلانید و یا با تکان دادن سعی در برداشتن آن از روی سر نداشته باشید .

حال باید بدانیم موهایمان به چه مقدار شامپو نیازمند است ؟

  • اگر موهایی تا قد متوسط( از چانه تا شانه دارید) باید بدانید که نیاز موهایتان به شامپو به میزان دایره ای به قطر 2.5 سانتی متر است .
  • اگر موهایتان واقعا کوتاه تر از این مقدار است یعنی به چانه هایتان هم نمی رسد نیاز شما به شامپو به میزان دایره ای به قطر 1.5 سانتی متر خواهد بود .
  • و اگر موهای شما بلندتر است و از شانه هایتان نیز فراتر رفته است شما نیاز به شامپو به میزان دایره ای به قطر 4.5 سانتی متر رادارید .

3-   حال که دانستیم نیازمند چه مقدار شامپو هستیم ، اگر راست دست هستید شامپو را بر روی کف دست چپ خود ریخته و سپس دو کف دست را به هم مالش دهید تا شامپو در کف دستها بخوبی پخش گردد و سپس آن را بر روی کف سر بمالید تا کف تشکیل گردد در همین حال انگشتان دستهای خود را در بین موهایمان حرکت داده تا ضمن ماساژ کف شامپو در همه نقاط بخوبی منتشرشود بهتر است این عمل 2- 4 دقیقه بطول انجامد . توجهی خاص به فرق سر و اطراف آن داشته باشید تا نقطه ای از نظر دور نمانده و همه جا به شامپو آغشته گردد.

4-  حال اقدام به شستشو می نمائیم این عمل را تا زمانیکه پس آب حاصله کاملا فاقد کف بوده و شفاف باشد ادامه می دهیم عمل شستشو بهتر است طولانی بوده و حداقل 2 دقیقه و با ریزش مداوم آب بر روی سر بطول انجامد . از شستشو و برداشتن شامپو از سر مطمئن شوید .

 5- در صورت نیاز می توانیم این عمل را مجددا تکرار نمائیم . در بار دوم شستشو معمولا به دلیل اینکه در بار اول چرک و کثافات و چربی و روغن تاحد بسیار زیادی از سر برداشته شده است کف حاصل از شستشو باید قوی تر و حجیم تر باشد .

 6 - پس از حداقل 2 بار استفاده از هر شامپویی باید بتوانیم این تشخیص را بدهیم که برای پاکیزگی سرمان آیا نیاز به دو بار شستشو داریم یا یکبار نیز کفایت می نماید . بطور کلی اگر در بار اول شستشو احساس نمودید کف حاصله حجم و ارتفاع مناسبی را داشته و کف سرتان را تمیز نموده است نیازی به شستشوی مجدد نمی باشد .

7 -  در زمان شستشو نیز باید کاملا از برداشتن و پاک شدن شامپو از سرتان مطمئن شوید لذا انگشتان خود را وارد موهایتان نموده و ماساژ دهید تا اگر شامپویی باقی ماند بخوبی شسته وبرداشته شود و هیچ چیزی باقی نماند.

دکتر محمد بقایی

 داروساز  پژوهشگر کازمتیک 

دی ماه نود و شش 

ممنونم آقای دکتر حتما سلام خدمت اقای دکتر من دخترمو تو امل پیش خانم دکتر پریسا ملک شاه بردم وایشون به دخترم قرص ویتامین دی 50تا شش هفته وبعد ماهی یک عدد وشربت زینگ پلاس خارجی و محلول موضعی ماینوکسیدیل ویه محلول دیگه که شبیه دست سازها هستش داد روزی دوبار روی ابرو بزنم ایا تشخیص برای دخترم جواب میده یا برم تهران شرمنده که وقت با ارزش شمارو گرفتم سلام خدمت اقای دکتر خواهشا ادرس, یه پزشکی که بتونه مشکل دخترمو حل کنه بدین لطفا وادرس مطب شما سلام خدمت اقای دکتر دختر من الان ده سالشه واز دوسال پیش موهای دست وپاهاش ریخت وباز خیلی کم رشد کرده باز یه قسمت کوچیک مژه یایین ریخت والان پنج ماهه که یه سمت ابروش ریخت و که کم رشد میکنه باز میریزه شما چی پیشنهاد میکنید خواهشا کمک کنید چون خیلی نگران هستم سلام خسته نباشید جناب دکتر موی سر من به شدت داره سال به سال نازک تر می شه و حس می کنم به خاطر شامپوهایی هست که استفاده میکنم از صابون مراغه که استفاده می کنم تار مو کلفت تر به نظر می رسه و ریزش کمتر می شه متاسفانه متخصصین ئوست و مو ای که رفتم نتونستن کمکی به من بکنن به نظر شما به توجه به دارو ساز بودنتون چه کار کنم تار های مو ضخیم بشه و جلوی ریزش گرفته من مرد هسنم و 30 سال سن دارم بشه لطف می کنید پاسخ منو بدید مشاهده همه سئوالات پاسخ داده شده توسط دکتر محمد بقایی 7
سوالات گروه های پزشکی
  1. سوالات ارتوپد
  2. سوالات ارتوپدی فنی
  3. سوالات ارتودنسی
  4. سوالات اطفال و کودکان
  5. سوالات اورژانس
  6. سوالات پاتولوژی
  7. سوالات پروتز های دندانی و ایمپلنت
  8. سوالات پزشک خانواده
  9. سوالات پوست و مو
  10. سوالات ترک اعتیاد
  11. سوالات ترمیمی و زیبایی
  12. سوالات تغذیه و رژیم درمانی
  13. سوالات جراح دندانپزشک متخصص لیزر
  14. سوالات جراح عمومی
  15. سوالات جراحی زیبایی
  16. سوالات جراحی لثه
  17. سوالات جراحي دهان ٬ فک وصورت
  18. سوالات داخلی
  19. سوالات داروساز
  20. سوالات درمان ریشه - عصب کشی
  21. سوالات دندانپزشک
  22. سوالات دندانپزشک
  23. سوالات دندانپزشکی کودکان
  24. سوالات رادیولوژی
  25. سوالات راديولوژی دهان وفک وصورت
  26. سوالات روانپزشکی
  27. سوالات روانشناس
  28. سوالات زنان و زایمان
  29. سوالات شنوایی سنجی
  30. سوالات طب سنتی
  31. سوالات طب سوزنی
  32. سوالات علوم آزمایشگاهی
  33. سوالات فیزیوتراپی
  34. سوالات قلب و عروق
  35. سوالات کاردرمانی
  36. سوالات کارشناس
  37. سوالات کلینیک
  38. سوالات کلینیک دندانپزشکی
  39. سوالات کلیه و مجاری ادراری
  40. سوالات گفتار درمانی
  41. سوالات گوش و حلق و بینی
  42. سوالات مامایی
  43. سوالات متخصص بيماريهای دهان , فک و صورت
  44. سوالات متخصص چشم
  45. سوالات متخصص طب کار
  46. سوالات متخصص عفونی
  47. سوالات مغز و اعصاب
  48. سوالات مغز و اعصاب (نورولوژیست)
  49. سوالات مهندس پزشکی
  50. سوالات هسته ای
درباره ما
شرکت برنامه ریزی و برنامه نویسی های نکست

تیم ما در سال ۱۳۹۰ متشکل از مهندسان فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های ایران تشکیل شد و فعالیت اقتصادی خود را شروع نمود
درباره ما بیشتر بدانید

تلفن تماس
0935-410-9041
کلیه حقوق متعلق به وب سایت های سلامت می باشد
همراهی با های سلامت